Wednesday, June 15, 2011

ala omak kawen kan aku



ibu i tak nak kawen dulu!!! i tak de calon lagi.. ingat kawen mcm beli seluar dalam ker??? suke jer terus bedal.. NO NO NO!!! I KATE TAK MAUUUU!!!

nanti nak bagi anak bini makan ape?? pasir pantai???
ecehhhh anak bini.. tuu diiaaaa pasir pantai bagai..
mentang mentang dekat dgn pantai rumah tuh..

btw bukan mak yang nak kawen nyah kawan i lah yg kawen!!!
ingat time sekolah dulu.. " Nanti nak kawen jemputlah"
Finally jd kenyataan.. ade jugak kawan kami yg dah kawen..

Rase cepat jer mase berlalu kan.. bile pikir pikir umur tuh dah meningkat rupenyer..
mane taknyer jiwa i sentiase mude remaje aww aww aww lagi!!! ok perasan..

bile lah puleeekkk trn aku.. sudaaahhhh.. berangan jer lebih..
kau part time pon tidak cuti pjg ni.. duit pon tak dak.. harap bapak kau je la..
nak beli top up pon mintak ayah.. eiii dah la tuh....
saham i abes jatuh.. HAHHAAHHA

Tahniah kami ucapkan kepada SITI HAWA dan AZRI pasangannya yang telah diijab kabulkan pada hari Jumaat kot.. Sabtu bersanding sudehhh...

Kami doakan moge Hawa dan pasangan sentiasa dirahmati allah dan dikurniakan anak yang soleh serta solehah!! tu diaaa.. klise nyer lah ucapan..
ah yg penting doa yer.. hehhehehehe


owh ye.. alang alang si Hawa ni kawen kami pon plan lah nak g bersame same.. serbu rumah die..
huuhhu.. kirenye reunion lah yg tak berape nak menjadi sebelum ni.. tak gitu Fasihah kan... hhuhuhu

Moge moge ukhuwah kite yang terjalin dapat kite teruskan sampai bile bile!! syok gile dapat berkumpul.. walaupon ade yang tak dapat hadir :P

dengan berkumpul bersam same ni lah kite dapat tau pembesaran rakan rakan kite..

ade besar, ade berisi, ade bulat, ade lojong.. ermmm sume mcm terkena kat aku jer..
nampak sgt aku yang makin berisi.. eceh makin konon padahal berisi gile dah lame sudeehhh..
buat buat tak pasan katenyer!!!



sesi gambar bergambar selepas-lepas-rindu-muah-muah




kiri kanan ustaz tuh!!!!



EKSAITED LETTEWWW!! dengan hadiah gabak gabak





sampai sampai jer terus serbu bilik pengantin..
i tak masuk sebab i mak andam.. tetibe =_=





tuuu diaaa tuu diaaaa. pengantin sampai sudah
awww aww purple awww..
kenapakah kauwwww????




Hawa laki kau sebelah tak yah nak borak dgn tukang penyapu tuh..
i mean pengkipas lipas!! errmm wateverlah!!





tuu diaa.. gegurl gegurl!!



Jejantans jejantans nak jugeeekkkk!!!








ni-muke-paling-gabak-muke-tak-malu-abeskan-makanan

owh sebelah itu ibu tunggal!! jgn marah Asyila!!!

byee!!!

MOGA BERKEKALAN HINGGA AKHIR HAYATTTTT
kepada pengantin

awww sweeettt tak i???




2 comments:

FasiHaH SupiaN said...

oittt emalll!! mengongg, aku pun gelak je baca kau punye post. yang lastu tu aku setuju. habis makanan tak cukup sebab kau lah mal. awww kantoi, topup pun mintak ayah u. Haha i tak lah sampai macam tu, i ambik terus hp mak i, transfer kredit. amacam mal???hehehehe

Ikmal Arif Azami said...

hahahhaha.. wei makanan cukup lah.. aku br msj hawa td.. mengong gile!!! erm aku tak leh transfer sebab bapak aku pakai bil doe!!! mcm ne tuh?? hahahaha