Friday, January 27, 2012

Raikan Ketenangan





yeah as you know final exam is over !! yeah over ! aku kata over *eh aku plak yg over

we finished on last friday which the killer paper
owh jgn tanye paper ape. sumpah aku tak nak ingat !
bernanah blood nerve aku. ewah ilmu kot.. tak baik tak baik

aku plan nak balek lambat kan. tak mau la kelam kelam bagai lepas exam nak balek
*mesti ade yg terasa* hehehhehe

tapi aku tak plan lah nak kemana. aku just plan which the next monday aku just nak send my blogger friend to airport !! yeay!

I memg excited bile nak ke airport. nanti ade flashmob *perli sgt

So I log in my facebook, then saw my friend status nak pegi Sunway.
I pon gatal and suke menyibuk dgn diorg!
here we go I fetched them kat depan PKNS then the journeyy begins!


Basically nothing much to do la.. I just follow them and killed all my spacious time!
ngeeee..

Main Bowling




THE SEXY BACK
lemak ke hape tuh? godangnye



bersama RURU. Ratu Bowling negara. ehh?
Ruzanna ye kawan kawan




yg lagi sorang tu Mastura ! yg baju merah tolong lah abaikan



yang bertudung merah tu pulak Anis !



see sape menang?? yg penting bukan I



then we decided tgk movie dekat Subang Parade ! since kat Sunway cite ntah hape hape.

kitorang tgk Journey 2

Best jugak laaaaa

sebelum masuk wayang, i sememangnye lapar la kan.
dgn tak bekpes ape sume

so i g lah makan dekat Carl's Junior for the first time.
i org kampung jarang makan fast food nih.
HAHAHAHHHA

TUP TUP
ade angel from the sky turun
hahhhahha

Uncle Ong namanya. Sebab die bg kitorg gule gule 2 biji.

ape lagi suke deme !



There is nothing much to say. I just enjoy mingle with you guys.
and I know friends is important and also as part of my journey in degree.
not an easy thing though.

see you guys in next semester. RINDU

3 comments:

eszyamin said...

bestnyer..dlm seminggu byk aktivit bermakna kau buat...esok nk g ajl pulak..aku ni je yg terperuk kt umah..sedeyh..

a.n.i.s ^_^ said...

amboi, gamba aku xde..klazz kau! aku tak interframe eh haritu? haha.-.-

Ikmal Arif Azami said...

@shafik: hahahha ni sabtu lepaslah aku kuar weii. tak kemane pon aku.. esok jer g ajl. maybe ni tgh rezeki aku kan. next time kau pulakkk


@anis: nanti saya letak gambar kamu yer. memg nak letak. tp internet slow gambar tak dpt masuk. nanti i edit :) sorry