Sunday, January 15, 2012

Exam papers killing me



Hello people out there !! lame kite tak jumpe kan. kemain ingat retiss la tuh kan..
to my follower yang gigih tu saya rasa anda salah pilih blog sebab saya tak rajin update yer !!
owwh my life not fab as Kimora either Kim !! eh Double Kim.
Ikmal jgn nak such a drama queen boleh?

rakan rakan sekalian ! exam menerpa diri ini yer. ye! dah tiga paper membunuh sya sebelum ni.
*nak salahkan paper pulak kan. padhal diri sendiri yg study main main

tiga paper lepas iaitu:

Pastry and Confectionary Technique :

hmm penat je baca sejarah bagai tapi tak kuar pon.! so so jer

Fundamental of hospitality:

Padahal subjek ni dah kene ambik untuk kali ke-2 tapi jawab mcm hape 1 tapi senang jugak soalannyer la

Foodservice Management:

subject ni yg betol betol killing me half of myself.. tak expect keluar soalan mcm tu ! cume list list jawapan jer.. mcm point point.. dan dan yang keluar topik belakang belakang yang memamg sah sah aku tak baca kan.. Pastu jawapan nak letak confusing .. then after exam gatal nak check jawapan.. Last last tgk jawapan memg byk salah .. hmm tak gune ye kawan kawan carrymark tinggi menggunung tapi time final jawab main main. ingat tuh !


GRRRRRR ! more two papers are coming
which in the next wednesday and friday..
amekkawwww ! lagi 2 2 paper ni memg killing me softly..
dalam diam tapi kemain meragut jiwa..

Human Nutrition dgn Gastronomy and History literature.
amekkaw ! kawan aku kate bunyi mcm bukan subject culinary pon.
hahahahah aku gelak jer.. baru die tau ! ingat main masak2 jer..
history of certain food pon kene tau tauu ! kemaiiinnn...

right now while i typing this.. human nutrition is beside me and we just watching each other !! hahahaha

menjeling tajam, merenung dalam

malasnye study ! kang tak dapat jawab mengomel disini kemain.

sambil sambil study tu ditemani dgn lagu lagu semangat dr Adele and Beyonce.

much love them.. lagi lagi lagu Listen and Set Fire To The Rain
entah brape kali entah ulang.. nak cari spirit katanya..
padahal bukak buku celik2 ! then malap tertido..

for all my friend in Penang and Shah Alam. Good luck in your exam !
got two more paper. fight till the end
* ceyh bunyi jer semngat

take care and good luck !






2 comments:

eszyamin said...

hehehe..kemainn...mmg sgt meragut jiwa la exam2 kita ni tula pndg seblah mata ngat..upenye menangeh time nak jawab..

Ikmal Arif Azami said...

kemain.. meragut jiwa sgtkan. hmm good lluck untuk abang ye!!