Saturday, January 28, 2012

Bertuahnyaa dia




ahhh malas nak cakap. tgk gambar ni cari nama BERIKUT:


1. IKMAL ARIF BIN AZAMI

2. AHMAD FAIZAL HAKIM ARRIFIN


dua dua nama ni terpilih untuk mendapatkan tiket ke AJL 26 which is esok.
eh bukan beli ke ape, tapi percuma ya, YA ! PERCUMA !!!

macam mana dapat?
oleh kerana kami die hard fan of YUNA kitorg dpt from KSMY (OFFICIAL) fan page


tapi aku pegi ke tak?
kawan aku tu memg nak pegi.. tapi aku??

kita tunggu dan lihat :)
good luck YUNA in AJL !
AKU TAU RAMAI YANG HEBAT BELAKA

p/s: JEALOUS ENOUGH?? tak perlu jeles sebab aku xtau pegi tak.
comci comca *50-50 in French*


4 comments:

eszyamin said...

pegi la beb..cian pejal..sejak bila pejal jd hard fan yuna..cm x caya..ingt die layan rossa jer..kih3x..untung2 dpt jumpa yuna wei..

farah comei :p said...

Pergilah!! Free pulak!!

a.n.i.s ^_^ said...

why x pergi ajl? ade hal ke? neway aku tengok kat tv jela..nak harap die bagi tiket smpai bile pon xdapat.haha

Ikmal Arif Azami said...

@eszyamin: insyaallah aku pegi. since my dad gave a permission so on je laaaaaaaaaaaaaa! pihak KSMY kata boleh nak jumpe Yuna tapi lambat kot. lepas AJL abes but diorg tak janji :P

@farah yg comel: insyaallah saya pegi ok !

@anis: btw anis maybe bukan rezeki you kot.. tak pe next time kite plan same2. insyaallah :)