Wednesday, March 11, 2009

he so annoying !!!!

dier sgt annoying..
aku ingat dier ok dah....

dah la tetibe msj pasl friendship kat aku...
then ckp2 pasal dier tak ok ngan bestfriend aku kat kg...
( aku budak kg ok !!! )
pastu die kate "eh jgn bg no aku kat dier erk???"
aku tanyer " asal plak????"
then dier ckp la yg dier tak ok ngan my bestie tu...
eeeiiiiii setahu aku kwn aku sorg tu ok jer...
ko jer yg over...

then aku cite yg aku tak sabar nak blek umah...
pastu tetibe plak dier kt " eh aku tak saba nak tunggu at the end of this year"
then aku tanyer knaper???

dier kt la yg dier tak saba nak p steward kat MAS....
YA ALLAH....
cr dier msj sgt la menyampah!!
fucking annoying SGT!!!!!!!!!!!
then die ckp lg yg kalu dier dah jd steward nanti dier leh jd
steward time aku nek flight ngan dier...

hey SANGAT ANNOYING !!!!!
TOTALLY FUCKING ANNOYING !!!
dr dulu aku ngan my friend terpakse la dgr ckp dier..
kate nak itu la..
ini la...
tp tak jd2 pon..
ckap tak serupa bikin......

senang citer jd la diri sendiri..
bongkak2 pon ape gune la deeeyyyyy.....

eh ader lg then dier ader kt kat aku pasni ko nak wat per????
aku ckpla yg after this kalu bleh nak further study lg sampai pringkat tinggi..
jika di izinkan tuhan..
but then dier leh ckp " blajar je r erk.... aku bukan ape,aku takot qulification kiter tak menjamin kte dpat keje taw" dier ckp lg " mostly dier nak yg byk pengalaman "
tu lapasal dier nak cr keje dulu ...

aku ckpla..
ader rezki ade la....
even kalu tak der keje pon base from my course pon aku leh wat bisnes sendiri..
after aku msj ni die tros tak blas masj...

N`IMPORTE QUOI !!!!!


org mcm ni jgn layan sgt nanti makin ngader...
sumpah dier terlalu ANNOYING dr dulu...

MORAL VALUE:
1. jgn la bangge dgn diri anda sekiranya perkara itu blom berlaku.

sume ini terletak pada intention kite n effort kite..
serta doa kite terhadap allah...
BELIEVE IN ALLAH..
insyaallah..
dier pasti akan tolong..
DIA YG MAHA KAYA
LG PEMURAH REZEKI..

AMIN...

( moga dikau berubah )
nobody perfect including me!!!

3 comments:

nella said...

haha..
my dear,
sabor jer la ngan people yg camtue..
kt dunia nie macam2 ada..
that's why la kita kene cari besties frenz dunia akhirat...

(^_^)

kita kawan kan?

hehehe....

mike radcliffe said...

yes kite KAWAN !!!!!!
hahhaha..
betol3.....

amira.azman said...

aku pun ramai je kawan yang mcam ni..
tp nak wat cam ne kan..
terpaksalah terima..
kadg2 sakit gak hati nih..
huh..
chaiyok ikmal.. even x puas hati pun.. ko x buat pn dia terasa..
huhu..

aku pun kawn ko kn??