Thursday, February 23, 2012

It's Revealed



perkara yang paling mendebarkan entah macam mana terserlah sudah.
malas ah nak cakap banyakkan, semua orang tahu yang semalam result for degree students UITM dah keluar..

Jangan nak menipu tak tau pulakkan.. Ramai pulak students UITM kat Malaysia ni.
Gembar gembur sini sana, sambil menggembur tanah*ehh.. di facebook, Twitter and so on semua orang cakap pasal result.

* HUH? aku? aku cukup makan jer

* Aku biasela tak baca buku kan, dpt mcm2 tu la

* Alhamdulillah aku DL weiii !

macam macam respon boleh dengar kan?

aku pon mlm sebelum result kuar aku gatal la tgk2 email dengan bukak student portal, kot kot la terserempak dengan email dr UITM ke.. lame jugak la tunggu tapi tak de la pulak..

padahal aku tgk ramai dah kat Facebook ber tahniah tahniah bagai kan.. aku makin tak keruan
okey tipu ..hahaha

entah macam mana aku gatal nak tekan refresh button,
haaaaaaa amek kawww
sekali muncul perkataan UITM ape bende entah.. sah sah la result kaan..

tapi aku tenung jer, aku biarkan lame sikit
to find some guts to open up the mailbox
kononnyerrr... laaaaa.. hhahhaha

then I clicked it.
SATU SENYUMAN TERUKIR. DAN BERSYUKUR
because this semester I did not expect much..
I passed with kinda safe pointer :) syukur
cume kadang kadang terkilan, just couples of pointer to listed in the DL :p

Tapi tak pe. syukur tetap syukur, because I know Allah have a reason why He gave me that such :) Alhamdulillah.

Mom, I know you kinda dissapoinment with my result, it almost there kan hehehehe
walaupon pada mulenye mak aku ingat aku dapat 2.++++ something...
hahahaha

So anywaysss,
for those got good and best result I wish congatulation to you.
and for the rest, jangan kecewa dan teruskan usaha..
ape yang penting keep a good momentum in order to fight the whole next semester :P

yeeaay !

4 comments:

~ariFFin~ said...

Tahniah diucapkan kepada s2dent UiTM yang berjaya..dan yang tidak berjaya..usaha lagi knknkn

Ikmal Arif Azami said...

hey Ariffin !! thanks for the wishes yaa ! eh kamu student uitm jugak ke? :)

Zamri A. said...

Congratulations! Keep up the good work, maybe next time bleh dpt Dean's List for sure. =)

Ikmal Arif Azami said...

Abg Zamri thanks for the pray yaaa!! Insyaallah I will do my best !! I'm so glad that you are commenting here !!