Thursday, July 28, 2011

Fashion tak mengenal usia


ceh tajuk mcm nak kate barah tak kenal umur kan..
yeah Fashion itu barah.
barah tak bahaya sangatlah.. tapi kire addicted jugak lah.. control control

sedang men-scroll down blog blog orang tetibe terjumpe seorg budak yang bagi aku sooooo freshie, young, muda.. owh mude and young tak same ker??

she is from Indonesian and at her age eleven years old she is got all of things that she wants.
HEBAK budak ni HEBAK !!! HAHHAHA

budak ni sgt lah fashionista..yer FASHIONISTA!!

HELLOOO kring kring CEH tetibe kan..
die sebelas tahun ok!! tapi dah pandai fesyen fesyen..
Blacberry buah beri bagaikan dah ade kecik kecik nih..

time aku dulu umur sebelas memg tak tau ape kan..
hahaha tau aku ape depan mate tu lah die
ape lagi fashion2.. tak bercambah dulu lg nak fesyen bagai kan

cite punye cite lupe bg tau name pulak
name die EVITA NUH !!

moh le tgk gambar gambar awesome dierrr!!
mari beza umur sebelas tahun korang dengan keadaan die sekarang..
mesti high taste budak ni kann..

taste nak ZARA jer
aku nak beli Espadrille ZARA pon tak lepas lg
hehehe



kemain kemain nak GAGA kau :P











nah blog budak ni klik klik

6 comments:

Mr. Z said...

she's awesome! :)

ARIO ACHDA said...

i know her1 evita nuh is one of the best indonesian fashion bloggers! no girl does fashion the way she does!

Ikmal Arif Azami said...

yes Ario she is one of the best fashion bloger!! and she got fans from all over the world!! u should proud because she is an Indonesian!!! i love her so much.. much much inspiring!! :)

AuL Howler said...

Oh, evita...

I know her so well.
She's famous, coz she's amazing.
she's cute btw :)

Ikmal Arif Azami said...

Aul Howler she is more than those!! Indonesian like you for sure proud!!! :P

AuL Howler said...

of course I'm proud :)