Thursday, October 6, 2011

perihal darjah





sudah masuk minggu yang keberapa ha??
kemungkinan masuk mingu yang ke empat,
owh aku tak tau ape yang aku lakukn ini apa..

sepanjang perjalanan sebagai seorang degree student di Shah Alam ini
nak kate byk masalah yang berlaku tak de lah pulak..
nak kate subjek nampak senang, ye memang nampak senang..
tapi nak kate susah sgt tak kot..
adakah sebab aku memandang enteng dengan semua subjek??
ye mungkin.. atau semangat nak belajar tak masuk lagi??
HELLO bangun lah!!!


dah minggu keberapa dah ni.. takkan nak membuta membabi bute lagikan..
kemungkinan subjek yang aku rase tough maybe Gastronomy Literature pasal sejarah makanan bagai, pastry class yang aku tak tau mane ohsemnye..
atau subjek Bahasa Perancis yang penuh dgn Bonjour, Metro, Buolou, Dodo??
tapi aku enjoy and put myself in those classes..
tapi merasakan bagai ade sesuatu yang hilang laahhh
tapi tak pe hidup mesti diteruskan

owh minggu lepas all the new student of FPHP need to attend 3 day 2 night camp
as known as KEM PEMBANGUNAN INSANIAH..

terdiri dgn modul modul ape ntah, masuk keluar hutan dr tgh malam ke subuh,
masuk sungai bagai, makan tghari dalam hutan bagai yang konon konon mencabar kemanusiaan..


masih releven kah aktiviti mcm ni untuk student student??

ape ape pon ambik lah rasional dan those positive parts :)

some of the pictures from that camp.. i curi from senior punyer facebook album
heheheh




nampak sangat aku yg super duper excited :P
cari lah mane aku





geng anak semut !!! kenapa semut?? pikir pikir lah sendiri


abai kan muke gabak lagi godang itu :P




makan tengahari yang konon mencabar :P
siap tebang buluh bagai


7 comments:

Iwanski said...

seronoknya...

Ikmal Arif Azami said...

seronok lah sgt Iwanski oiii

Iwanski said...

aku tak bole join ke? hehe

Ikmal Arif Azami said...

you mean join what??
this camp?? hahhah boring

eszyamin said...

wah belum2 dah dpat mata KI..aku xtau nk rebut KI kt mana ni..takut je fail dihujung pengajian..

Ikmal Arif Azami said...

huhuhuhu.. dah memg ni wajib bf new student fphp.. nak wat mcm ne.. kene la pegi

Mr. Z said...

fuh. masak nasi dalam buluh.